Székhelyszolgáltatás újlengyel kicsi községében is lehetséges

Szponzorált tartalom

székhelyszolgáltatás újlengyel
székhelyszolgáltatás újlengyel

Tudjátok, az olyan szolgáltatások, amik megkönnyítik az emberek életét a legtöbb esetben inkább a fővárosra és közeli agglomerációjára korlátozódnak. Ez sok mindenre igaz, de egyáltalán nem teljesen mindenre, tehát simán lehet, hogy valamivel jobban ellátottak vagyunk vidéken, mint Budapesten. Na de mi a helyzet a tágabb agglomerációval, például Pest megye távolabbi településeivel? Hát, szerintem elég jó a helyzet arrafelé is, ha például abból indulok ki, hogy székhelyszolgáltatás újlengyel piciny településén is van – nem is akármilyen formában.

Aki vállalkozik, az minden bizonnyal pontosan tudja, hogy mit jelent az iparűzési adó fogalma. Igen, szeretjük, vagy nem, jóformán egy zsák pénzt be kell fizetni évente, amit ráadásul már – ha jól tudom – nem is az önkormányzat kap, szóval még csak nem is arról van szó, hogy az iparommal direktben támogatom a helyi infrastruktúrát. Na de éppen ezért azt elmondanám, hogy Újlengyel egy olyan Pest megyei település, ahol bizony nem kell iparűzési adót fizetni. Éppen ezért nagy kincs az, ha valaki itt tud magának székhelyet szerezni. A székhelyszolgáltatás újlengyel településén a szekhelycentrum.hu által könnyedén elérhető, hiszen ugyanúgy, mint bármelyik másik címet, csak ki kell választani a kínálatukból.

A szekhelycentrum.hu ha nem ismernétek, egy olyan iroda, akik a cégalapításban és a székhelyszolgáltatásban is tudnak segíteni. A honlapjukon minden fontos információt megtalálhattok, ami a szolgáltatásokra vonatkozik. Egyrészt, itt részletesen megvan minden, ami a szolgáltatási csomagokat illeti: pontosan mivel foglalkoznak, miben lehet tőlük segítséget kérni, milyen megelőző lépései vannak például annak, ha valaki újlengyeli székhelyet szeretne, na meg persze hogy a végén mindez mennyibe fog majd kerülni. Ha valaki gondolkodik abban, hogy vállalkozást indít és netán fontos lenne az IPA mentesség, akkor ez az újlengyeli lehetőség elég egyedülálló. Persze, nem kivételes, mert vannak még az országban ilyen települések, ha minden igaz, de azért nem túl gyakori. Így aztán szerintem egyértelmű telitalálat egy olyan szolgáltató, ahol nemcsak a jogi háttere adott a cégalapításnak és székhelyszolgáltatásnak, hanem az is, ahol mindezt a legolcsóbban lehet kihozni.

Az IPA mértéke akár sok-sok millió forintot is jelenthet. Ha ezt összevetjük a székhelyszolgáltatás újlengyeli lehetőségének árával, akkor egy nagy mosolygás lesz a végeredmény: a két érték között nagyságrendbeli különbség van. Így aztán aki nagyban játszik, annak érdemes lenne ezt az opciót választani – anyagi megfontolásból mindenképp.

A szekhelycentrum.hu oldalán nemcsak a legfontosabb szolgáltatással kapcsolatos infókat találhatjátok meg, hanem az elérhetőségüket is, szóval ha úgy vagytok vele, hogy felkeresnétek őket, mert a székhelyszolgáltatás újlengyel számotokra jó lehetőség, akkor az elérhetőségeik valamelyikén könnyen elérhetitek őket. Gondoljatok csak arra, hogy mennyire jó érzés lehet, amikor nem jön év elején az IPA értesítés a könyvelőtől. Szerintem megéri ez a váltás – ti mit gondoltok róla?