Csajos póló, a csajos hétvégére.

Szponzorált tartalom

pólónyomás
pólónyomás

Idén a csajokkal szeretnénk egy közös kis nyaralást. Olyan rég voltunk együtt valahol, mert mindenkit lefoglalt a munka, de megbeszéltük, hogy idén egyszerre megyünk szabadságra és elmegyünk valahova pihenni. Annyira belejöttünk a szervezésebe, hogy eldöntöttünk, hogy még egy közös pólót is csináltatunk, hogy abban járjuk majd az utcákat.

A pólónyomás feladatát a lolmarkt.hu webshopra bíztuk. Már többször is vásároltunk erről az oldalról, szóval tudtuk, hogy minőségi terméket fogunk kapni a pénzünkért.

A lolmart.hu nagyon sok saját mintával rendelkezik, szerintem több százzal, de most kivételesen nem a meglévő kínálatból választottunk, hanem volt egy saját ötletünk. Ennél az oldalnál viszont az a legszuperebb, hogy nem csak úgy működik a pólónyomás, hogy választunk a meglévő minták közül, vagy küldünk valami képet, hanem ha van egy ötletünk, ők azt megtervezik és megvalósítják.

A szállítás mindössze 1-2 nap, szóval nem kell heteket várni mire megjön a rendelés, ami nagyon nagy segítség tud lenni, ha valaki csak az utolsó pillanatban kap észbe. Amellett pedig, hogy egy nagyon felhasználóbarát webshop, nem csak online elérhetőek. Az egész országra kiterjedő bolthálózatuk van, ugyanis összesen 12 ponton lehet velük találkozni, többek között Budaörsön, Miskolcon, Egerben és Nyíregyházán is.

Van egy „Gyakori kérdések” aloldaluk is, ahol olyan kérdésekre is választ kapunk, hogy miként kell vasalni, vagy mosni a pólókat, ha azt akarjuk, hogy sokáig minőségi darab maradjon. Semmi ördöngösség amúgy, a vasaláshoz közepes fokozatra kell állítani a vasalót, a mintát pedig egy sütőpapírral kell védeni, akkor nem fog baja esni. A mosás pedig szintén rém egyszerű, csupán annyi a feladat, hogy kifordítva kell a gépbe dobni és maximum 40 fokos vízzel kell mosni.

Nézzetek körül Ti is a lolmarkt.hu oldalon, biztos találtok valami vagány pólót magatoknak!