Hogy kikapcsolódásra legyen idő, én bizonyos dolgokról lemondtam a cégnél.

Szponzorált tartalom

TopCegalapitas
TopCegalapitas

A saját cégünkről van szó pedig, a saját családi bt-ről, ami egy, az unokatestvéremmel közösen kitalált, megalapított és működtetett vállalkozás. Amikor megtaláltuk a TopCegalapitas (pont eu) nevű oldalt azonban rájöttünk, hogy sok terhet ledobhatunk, pedig éppen odáig jutottunk cégünk életében (és méretében), hogy embereket szerettünk volna külön alkalmazni egy frissen bérelt irodába, bizony feladatkörök ellátására. Hiába a szívemen viselem a családi biznisz sorsát, mindennél jobban talán, ez a Topcégalapítás nevű társaság túl jókat ajánlott, hogy győzzön a kényelem iránti vágy. És utólag nem bántam meg, mert ők tényleg jól végzik a dolgukat.

Szóval, történt az úgy, hogy cégmódosításra volt anno szükségünk és ebben segédkezett – működött közre megfelelő jogi segítséget és hátteret nyújtva – a TopCegalapitas. Ide beszúrtam az elérhetőségüket, hogy mind lássátok, mennyivel megkönnyítenek potenciálisan bármit. Amikor pedig anno megtaláltuk és végigböngésztük az ajánlataik sorát, amik közül némely, mint a nevük is mutatja, kezdő vállalkozóknak segít fellépni az üzleti élet színpadára, sokszínűbb palettát találtunk, mint vártuk. Működő cégeknek is nem egy dologban segítenek, van még ugyanis egy Székhelyszolgáltatás névre hallgató menüpontjuk is.

Ez a szolgáltatás azt segít többek között megspórolni, hogy külön alkalmazzunk, fizessünk embereket csak az adminisztrációra, illetve, ami még fontosabb, megóv minket, hogy egy csomó pénzt kidobjunk irodabérlésre. Dolgozhatunk így saját tulajdonú ingatlanban akképp, hogy az nem kell cégünk hivatalos székhelye legyen. Egyeseknek ez azért pótolhatatlan, mert csak azt tudják megfizetni, ahol élnek is egyben!

Ha ezt a dolgot, a székhelyszolgáltatást újonnan alapított kft-nk, vagy bt-nk esetében vesszük igénybe, akkor ingyen segédkeznek cégalapításban. Elég, ha szerződést kötünk velük székhelyszolgáltatásra és csak annak költségei lesznek a „terhünkre”. Jóval kisebb terhünkre, mintha magunk vennék, építtetnénk vagy bérelnénk valamit a cégünknek. Lehet így hivatalosan feltüntetett székhelyünk Budapesten is akár. Több helyszín közül választhatunk. És nem csak a látszatbéli szempont döntheti el, melyiket tartjuk ideálisnak. Olvassuk el az oldalukon szintén, hogy melyiknek mi az előnye. Hiszen költségvonzatok elkerülése miatt is differenciálhatunk ilyesmiben.

Cégmódosítás terén olyan dolgokat tudnak seperc alatt eszközölni helyettünk, mint név-, székhely-, fióktelep- és egyéb változtatások, ügyvezetői változások levezénylése, üzletrész-átruházás, tagcsere stb.

Mióta őket kérjük meg mindenre, tehát nem csak a cégmódosítás során működünk együtt, és így jóval több időm van mindenre. Ők kezelik a postánkat a bejelentett céghelyszínen ugyanis, én pedig megkapom e-mailben beszkennelve a levélküldemények tartalmát és hasonlók. Időspórolás, ügyintézési idő lerövidülése… Ilyen az, amikor valamit keresünk, és többet találunk, mint amiben bizakodásunk és reményünk volt! Kívánok nektek is hasonlóan sok szerencsét az ilyen ügyekben!