A tekercses címke előnyei.

Szponzorált tartalom

tekercses etikett címke
tekercses etikett címke

Szerencsére már gyorsan és költséghatékonyan meg lehet valósítani a címkék nyomtatását. Ehhez csak egy megfelelő nyomtatóra van szükség és persze az anyagra, amire nyomtatunk. De melyiket válasszuk, hogy tartós legyen a címkénk?

A direkt termál tekercses etikett címke olyan előnyös tulajdonságokkal bír, mint az azonnali nyomtatás lehetősége, festékszalag használata nélkül. Ugyanis a nyomtatófej által leadott hő hatására aktiválódik a tinta. Ennek köszönhetően jön létre végül a nyomatkép, ami lehet vonalkód, illetve bármilyen információ, amit szeretnénk feltüntetni ezeken a speciális matricákon.

De mégis mit kell figyelembe venni a választásnál? Az első és egyben legfontosabb szempont, az a felhasználási körülmény, avagy hol és milyen környezetben szeretnénk használni a címkéket. A tekercses etikett címke nagysebességű nyomtatáshoz ideális, ezáltal egy raktárnyi terméket fel lehet vele címkézni rövid nyomtatási idővel. Anyaga lehet papír, műanyag vagy az imént említett direkt termál egyaránt. Akár több évig képes egy jó címke megőrizni a feliratokat, tehát kulcskérdés az anyaguk annak érdekében, hogy valóban hosszútávú felhasználást tehessen lehetővé.

Az alkalmazási terület szintén egy lényeges szempontnak számít a tekercses etikett címke típusának kiválasztásánál. Hogy milyen felületre fog felkerülni, az határozza meg többnyire azt is, hogy melyiket érdemes választani. A WebMaxx Stúdió egyébként nem csupán biztosítja ezeket az anyagokat, hanem a választásban is segítséget nyújt!