Mindenkinek van egy kedvenc boltja.

Szponzorált tartalom

Autósboltok
Autósboltok

Amit rólam tudni érdemes: 25 éves vagyok, most diplomáztam, imádom az autókat és imádok írni. Ez a két szenvedélyem. Így született meg ez a kis személyes autós blog, amit nagy örömömre egyre többen olvasnak, és egyre aktívabban fűznek kommenteket az írásaimhoz. Ez az, ami kikapcsol, amit nem tekintek munkának, ami közben elengedhetem a fantáziámat úgy, hogy közben tudok segíteni embereknek, informálni az olvasóimat. Igyekszem változatos témákról írni, ami jó lehet férfiaknak és nőknek, időseknek és fiataloknak is. Például írok aktuális autó trendekről, a legfrissebb gyártásokról, ismertetek nagy autógyártó cégeket, műszaki dolgokról is szoktam írni, vannak retro témák is, volt, hogy filmajánlót írtam, természetesen autós film volt, de írtam már a Forma1-ről, a túraautó bajnokságról, kamionokról, közlekedési hírekről és gyerekeknek szóló témákról is. Megmutatok egy cikket, amit írtam a közelmúltban:

Kedves Olvasóim!

Köszönöm, hogy az előző cikkemet olyan sokan olvastátok, reagáltatok rá és külön köszönet azoknak, akik tovább is osztották a cikkemet. Lassan készülök nektek egy nyereményjátékkal, szóval érdemes továbbra is figyelemmel kísérni az oldalamat. Viszont most többet nem árulok el, hiszen hagyni kell valamit jövő hétre is.

Ma egy igen érdekes és hasznos témával jövök nektek, ami nem más, mint az: Autósboltok. Be fogok mutatni nektek egy általam kedvelt autósboltot, amiről bátran merem állítani, hogy a kedvenc boltom. Ennek a boltnak a neve: Olajwebshop! Igen, ez nem csupán egy szaküzlet, hanem online webshop is egyben. De először nézzük, hogy is futhatunk bele ebben a boltba, ha a fővárosban sétálgatunk.

Autósbolt található először is Óbudán, a III. kerületben a Huszti út és a Hévízi utca sarkán. A kőbányai autósbolt a X. kerületben a Gyömrői úton található, a kelenföldi autósbolt pedig a XI. kerületben az Etele úton, végül pedig a negyedik szaküzlet, ami Újpesten a IV. kerületben a Munkásotthon utcában található. A honlapon, az olajwebshop.hu oldalon meg lehet nézni a térképeket, valamint részletesen le van írva, hogyan lehet megközelíteni a boltokat tömegközlekedéssel és autóval is. Ezeken a helyeken lehet átvenni, mondjuk a rendeléseket, amelyeket nem házhoz szállítással kértünk. A házhoz szállítás ugyanis 30 ezer forint felett ingyenes, 15 ezer forint és 30 ezer forint között 990 forint, míg 15 ezer forint alatt 1990 forint. A házhoz szállítás összege tartalmazza az utánvét díját, ugyanakkor a 20 kg feletti rendeléseknek külön díjszabása van, amit meg lehet tekinteni a honlapon.

A cég magyar tulajdonban van, 2011-ben alapult, és az elmúlt 10 év alatt folyamatosan egyre nagyobb szerepet játszik a piacon. Egyre bővül a vásárlók köre és egyre több terméket forgalmaznak. Főként közlekedési kenőanyagokkal foglalkoznak és az ehhez kapcsolódó termékekkel, mint például az olajok, adalékok, szűrők, gyújtógyertyák.

Rengeteg termék kapható az oldalon és a boltokban is. Nézzük ezeket a termékeket: A fő termékek az olajok, amikből kapható személygépjármű olajok, motorkerékpár olajok, teherautó olajok és váltóolaj. Kapható gépolaj kerti gépekhez, két és négyütemű kerti gépekhez és láncfűrész lánckenő is. Van még olaj vízi járművekhez, van ipari olaj, mezőgazdasági olaj és hidraulika olaj is. Nézzük az adalékokat: a honlapon több márkájú adalékok találhatók. Van Liqui Moly, XADO, Nano Energizer, JLM és Megium is. Lehet kapni motorolaj adalékot, olajadalékot váltóhoz és kormányszervóhoz. Van gázolaj adalék is, üzemanyag adalék hajókhoz és autókhoz is. Van még benzin adalék autókhoz és motorkerékpárhoz is. Kapható manuális váltó és diffi adalék, automataváltó adalék, szervokormány adalék és hűtőrendszer adalékok is az olajwebshop oldalán. Az adalékok után jöjjenek a szűrők. Van a boltban és a weboldalon is szűrő motorkerékpárhoz – levegő és olajszűrő -, valamint autókhoz is – olajszűrő, levegőszűrő, pollenszűrő és üzemanyag szűrő – több márkában is.

A következő nagyon fontos termékcsoport az ápoláshoz és a karbantartáshoz szükséges termékek. Ezekre valóban szükség van otthon, a mindennapokban, bármilyen járműve is legyen otthon az embernek. Rengeteg ápolási és karbantartási termék van a honlapon. Nézzük hát ezeket: vannak az autóknak Lotus Clean és Liqui Moly ápolási termékek, vannak különféle felületek tisztítására szolgáló termékek. Ezek a felületek a króm és alu, abroncs és felni, üvegfelületek, szövet, kárpit és bőrfelületek, gumi és műanyag felületek, valamint a lakkozott felületek kezelésére is vannak külön termékek. Kapható továbbá autótakaró, motorvédelemmel kapcsolatos termékek, a klíma berendezés ápolására szolgáló termékek és szélvédőmosók. Van még kifejezetten bicikli karbantartásához és tisztításához is néhány termék és motorkerékpárhoz is termékek. A motorkerékpárhoz vannak lánctisztításhoz és kenéshez, légszűrő tisztításhoz és olajozáshoz, karbantartáshoz és külső felületek tisztításához is termékek, továbbá még a motorkerékpáros ruházatra tisztító és ápoló szerek is kaphatók az olajwebshop.hu oldalon.

Sok egyéb terméket lehet kapni, többek között gyújtógyertyát, különböző színű (lila, kék, zöld, piros, sárga) és márkájú (Liqui Moly, Alu Protect) fagyálló hűtőfolyadékokat és rengeteg méretben ablaktörlő lapátokat. Vannak még személyi higiéniai termékek, ragasztók és tömítők különféle méretben és kiszerelésben, valamint autó felszerelések is. Találunk még a honlapon izzókat, kenőzsírokat, nyomásálló zsírt, univerzáliszsírt, folyékony zsírt és vízálló Ca bázisú zsírt is. Vannak kifejezetten a hideg, téli időkre is termékek, mondjuk a desztillált víz, az autótakarók vagy a téli szélvédőmosók. Van többféle fékfolyadék is és szerviztermékek, mint például az olajcsere termékek, a Liqui Moly szerviz kellékek és a JLM részecskeszűrő és tisztító termékek.

Nagy vonalakban ennyi termék található a webshopban és a szaküzletekben, de a honlap sokkal több ennél. Olvashatunk vásárlói véleményeket, van galéria is, meg lehet tekinteni a cégadatokat, ha az ember erre kíváncsi és a bemutatkozás oldalon pedig sok szemszögből tekinthetjük meg milyen bolt, milyen cég is valójában az Olajwebshop. Fel lehet regisztrálni az oldalra, lehet saját profilt készíteni, így sokkal egyszerűbb a vásárlás. Lehet olvasni az magáról az autósboltról, a szállításról és a csomagátvételről részletesen, a fizetésről, a cégről és van úgynevezett magazin is, ahol szintén sok hasznos és érdekes dolgot olvashat az ember. Végül pedig nem fejezhetem be úgy a cikket, hogy ne tettem volna említést a Facebook oldalról, hiszen a közösségi médián is jelen van a cég, éppen ahogy kell.

Kedves Olvasóim, köszönöm mindenkinek, aki végigolvasta! Remélem tudtam segíteni nektek, meg tudtam ismertetni veletek az én kedvenc boltomat. Próbáljátok ki ti is, ajánljátok ismerőseiteknek, hiszen ez egy igazán megbízható bolt, ahol a választék nagy és mindent a lehető legkedvezőbb áron tudtok beszerezni, amire szükség lehet otthon, ha valakinek van autója, biciklije, motorja, vagy akár teherautója.

Írjátok meg nekem kommentben, hogy ismertétek-e az Olajwebshop autósboltokat, szeretitek-e, van e vele jó tapasztalatotok! További szép hetet, találkozunk jövő héten!