Csapatépítő tréning a Balaton nyújtotta élvezetekkel!

Szponzorált tartalom

csapatépítő tréning
csapatépítő tréning

Nem tudom, mások, hogy vannak vele, de én nem járok minden évben nyaralni. Általában csak akkor utazom el valahova – legalábbis messzebbre, külföldre -, ha van valami bekattanásom, hogy az adott országot látnom kell. Ilyenkor, teljesen ráállok a dologra, mindennek utánanézek, mit kell tudni, a kultúra, milyen különlegességek vannak, és mennyiből lehet kihozni egy izgalmas utat. Már rég volt ilyen, úgyhogy szerintem nemsokára érkezik majd egy ihlet valahonnan, van egy olyan érzésem.

De persze, kisebb-nagyobb kiruccanások azért mindig beleférnek. Most épp a munkahelyem oldotta meg ezt a kérdést: az osztályvezetőnk egy balatoni csapatépítő tréning ötletét vetette fel nekünk.

Meg is mutatta, hogy melyik céget nézte ki a megvalósításhoz: a balatonpro.hu oldalát küldte el nekünk. Mivel sokan vagyunk, így elengedhetetlen, hogy koordinálva legyen valahogy ez az egész, és hát a Balaton PRO egyik fő profilja ez, úgyhogy biztosan átfutott már jó pár csapat a kezük alatt.

Mondta az osztályvezető, hogy válasszunk programot közösen. Hát, nem volt egyszerű, az az igazság, mert mindegyik program szuper jól hangzik.

Kezdjük ott, hogy van vitorlázás. Na most, ez lehet sima hajókázás, de persze a csapatépítő tréning jellegét meg kell tartani, ami úgy néz ki, hogy a hajón lefoglalnak minket különféle játékokkal. Nekem ez nagyon tetszett, nem hétköznapi, az egyszer már biztos. De azt is lehet, hogy több hajóval, csapatokra bontva, versenyt is lehet rendezni. Ez azért tetszett, mert versenyhelyzetben még nem láttam a legtöbb kollégámat, és nagyon érdekelt, hogy kiből mit hoz ki egy ilyen.

De nem csak a vitorlázásban merülnek ki a vízi programok, mert lehet még SUPozni is, viszont ezt szigorúan csak azok próbálhatják ki, akik jól tudnak úszni. Bár a helyszínen jelen van egy vízimentő is, nem érdemes ilyenekkel szórakozni. Mivel nem mindenki tud úszni, így ezt mi elvetettük nyilván, de szerintem ez is nagyon vicces lehet.

A vitorlázást mindenképpen szerettük volna, így az egyértelmű volt, de azért csak nem bírtunk magunkkal, és arra jutottunk, hogy ha a lehetőségek adottak, akkor a quadozást is kipróbálnánk, hogy legyen valami szárazföldi program is azok kedvéért, akik annyira nem díjaznák a vitorlázást. Megjegyzem, senkinek nem volt ellenére, mindenki bízott a Balaton PRO szervezésében.

Azóta már le is szerveztük, és annyit elmondhatok, hogy nagyon segítőkész a csapat, tényleg mindent alaposan átbeszéltek velük, úgyhogy semmi kérdés nem maradt bennünk. Most már csak annyi a dolgunk, hogy ki kell várnunk a csapatépítő tréning napját.